Att vara medlem

Hos Unga Drogförebyggare gör och upplever vi saker tillsammans. Vi har lokalföreningar runt om i Sverige och anordnar drogfria aktiviteter för unga.

Att vara medlem

Hos Unga Drogförebyggare gör och upplever vi saker tillsammans. Vi har lokalföreningar runt om i Sverige och anordnar drogfria aktiviteter för unga.

“Det bästa med Unga Drogförebyggare är att träffa nya vänner och hitta på roliga saker tillsammans!”

Viktor Larsson, medlem sedan 2020

Starka tillsammans

Vi är en av Sveriges främsta ungdomsorganisationer som arbetar mot en drogfri värld. Vi tror att det mest effektiva sättet för att arbeta drogförebyggande är att viljan och initiativet till det kommer från unga själva. Vår organisation är skapad av unga och finns till för unga.

För oss är det viktigt att finnas runtom i Sverige. Vi söker därmed drivna och engagerade ungdomar som vill vara med och skapa fler lokalföreningar hos oss.

Aktiviteter

Unga Drogförebyggare anordnar drogfria aktiviteter och läger. Dessa finns på lokal, regional och nationell nivå. Varje år anordnas också Sveriges största ungdomskonferens mot droger.

“Jag har fått många nya vänner och är en del av en större gemenskap. Tillsammans skapar vi fina minnen och gör samtidigt skillnad i samhället. Jag skulle rekommendera Unga Drogförebyggare till andra ungdomar.”

Karolina Ek, medlem sedan 2018

Hur blir jag medlem?

En grundpelare i Unga Drogförebyggares verksamhet är att du väljer att ta avstånd från droger. Det gör du genom att skriva under ett löfte om drogfrihet hos oss. Då lovar du att avstå från tobak, alkohol och andra droger fram tills årsskiftet, eller så länge du är medlem hos oss.

När du har skrivit under löftet om drogfrihet kan du bli medlem genom att starta eller gå med i en förening hos Unga Drogförebyggare.

Bli medlem

Det är enkelt att skriva under löftet om drogfrihet och bli medlem hos oss.

  • Narkotika
  • Amfetamin
  • Cannabis
  • Doping
  • Ecstasy
  • Opiater
  • Kokain
  • LSD
  • Nätdroger och spice

Evenemang

UDFS Ledarskapshelg 14/4 - 16/14 2023

Detta formulär är anmälan till den ledarskapshelg  som arrangeras av Unga Drogförebyggare i Bromma, Stockholm.

Resa
Detaljer om resebokning får du i samband med ett eventuellt antagningsbesked. Resan är kostnadsfri!

Schema
I skrivande stund är inte schemat färdigt men du kan vara säker på att du kommer få en helg fylld av skoj, lärdomar och bra med pauser. Allt kommer handla om ledarskap och speciellt vad det innebär att vara ledare i en ideell förening.

Plats
Vi kommer att vara på Kärsögården, Bromma utanför Stockholm. Vi kommer att äta och bo där under hela helgen.

Begränsat antal platser
Vi har en skarp gräns på 25 deltagare och får vi fler anmälningar än platser hamnar du som reserv.

Sista anmälningsdag
En vecka innan sista anmälningsdagen

Kostnadsfritt
Det är helt kostnadsfritt att delta på lägret tack vare bidrag från gv90.se. Anmälan är däremot bindande och om du anmäler dig och får en plats, men inte dyker upp, kommer du få en faktura på 500 kr.

Kontaktuppgifter till närmast anhörig

Särskilda behov (Allergier, diagnoser, kostpreferenser eller andra förutsättningar för att kunna delta)

Vad har du för erfarenhet av ledarskap?

Vad ser du mest fram emot att lära dig eller vad vill du utvecklas inom?

Hur hanterar vi dina personuppgifter

Föreningen behöver spara och behandla personuppgifter om dig för föreningens medlemsregister. Personuppgifter som kan finnas i föreningens medlemsregister är förnamn, efternamn, e-postadress, telefonnummer och födelsedatum. Inga personnummer hanteras i medlemsregistret. Föreningen använder också dina personuppgifter för att skicka ut information till dig.

Föreningen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som sker vid:

Hantering av medlemskap i föreningen ex bidrags ansökan, licenshantering, föreningsutbildning etc.

Deltagande i föreningens träningsverksamhet och tävlingsverksamhet.

Sammanställning av statistik och uppföljning. Publicering av material på hemsida och sociala medier.

Föreningen hanterar även personuppgifter vid anmälan till tävling, under pågående tävling och efter tävlingstillfället vid resultatrapportering.


Du kan läsa mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Medlemsvillkor

1. Medlemskapet är kostnadsfritt.

2.Som medlem i Unga Drogförebyggare har du rätt att ta del av alla förmåner samt delta på aktiviteter som anordnas av förbundet.

3.Du har rätt att påverka och rösta på Unga Drogförebyggares årsmöte.

4.En grundpelare i Unga Drogförebyggare verksamhet är kontraktet där du lovar att avstå från droger, såsom tobak, alkohol eller narkotika till årsskiftet.

5.Om du lämnar personuppgifter som inte stämmer, uteblir medlemsskapet. Du ansvarar själv för att uppgifterna du lämnar stämmer och är korrekta.

6.När vi arrangerar en tävling samlar vi in personuppgifter för att kunna identifiera deltagarna, kommunicera med deltagarna, för att säkerställa deltagarnas ålder samt kunna utse vinnare och förmedla vinster.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.