Bli aktivitetsledare hos Unga Drogförebyggare

Vill du inspirera och engagera ungdomar genom meningsfulla aktiviteter? 

UDF letar efter grymma personer som vill hålla i events och aktiviteter för ungdomar. Som aktivitetsledare har du chansen att boosta dina ledarskills, träffa nya polare och göra något riktigt meningsfullt för unga! 

Vi har som mål att erbjuda aktiviteter under veckans alla dagar, vardagar som helger. Vi vill ha en stor variation på aktiviteterna, därför vill vi ha tillgång till många aktivitetsledare och söker därför alltid efter fler personer.  

Om rollen:

Som aktivitetsledare kommer du att planera och genomföra olika typer av aktiviteter för unga personer. Aktiviteterna kan till exempel bestå av bioträffar, bowling, sällskapsspelsträffar, workshops och andra saker som tilltalar målgruppen. Du blir en viktig del i att hitta deltagare till träffarna, samt skapa en inspirerande atmosfär och stötta ungdomarna under aktiviteterna.

Rollen kommer att utgå från Stockholm och vara på deltid. Aktiviteterna beräknas ta cirka 2–4 h per tillfälle oftast kvällstid. Det tillkommer förberedande arbete med värvning av deltagare, planering samt visst efterarbete.

Dina uppgifter:

Vi söker dig som:

Ersättning:

Ersättningen sker enligt överenskommelse per aktivitet eller en deltidsanställning med fasta arbetstimmar.

Tillämpliga skatter och sociala avgifter kommer att dras från den bruttoersättning som anges, i enlighet med aktuell lagstiftning.

Om UDF:

UDF är en organisation som finns i hela landet. Vi peppar unga att stå emot alkohol och droger. Vi håller i events och utbildningar där medlemmarna kan växa tillsammans, samt anordnar drog- och alkoholfria aktiviteter. UDF besöker även skolor för att sprida kunskap om droger och engagerar unga i föreningsformen där de unga självständigt driver sina egna aktiviteter.

Ansökan

Fyll i vårt ansökningsformulär nedan om du tror att du kan vara aktivitetsledaren vi söker. Berätta om dig själv, dina erfarenheter och varför du vill jobba hos oss. Detta blir ditt första steg mot att göra en verklig skillnad för unga! Lycka till!

Frågor?

För frågor eller mer information, kontakta oss på info@viungadrogforebyggare.se.

Ansökningsformulär:

Vad händer när du skickat in ansökan?

Vi på UDF går igenom varje ansökan noggrant och om din profil matchar det vi söker, kommer vi att kontakta dig för nästa steg i processen.

Tack för att du visar intresse för att bli en del av vårt team och bidra till en positiv förändring för unga. Vi återkommer till dig så snart vi kan, om du är aktuell för jobbet.

  • Narkotika
  • Amfetamin
  • Cannabis
  • Doping
  • Ecstasy
  • Opiater
  • Kokain
  • LSD
  • Nätdroger och spice

Evenemang

UDFS Ledarskapshelg 14/4 - 16/14 2023

Detta formulär är anmälan till den ledarskapshelg  som arrangeras av Unga Drogförebyggare i Bromma, Stockholm.

Resa
Detaljer om resebokning får du i samband med ett eventuellt antagningsbesked. Resan är kostnadsfri!

Schema
I skrivande stund är inte schemat färdigt men du kan vara säker på att du kommer få en helg fylld av skoj, lärdomar och bra med pauser. Allt kommer handla om ledarskap och speciellt vad det innebär att vara ledare i en ideell förening.

Plats
Vi kommer att vara på Kärsögården, Bromma utanför Stockholm. Vi kommer att äta och bo där under hela helgen.

Begränsat antal platser
Vi har en skarp gräns på 25 deltagare och får vi fler anmälningar än platser hamnar du som reserv.

Sista anmälningsdag
En vecka innan sista anmälningsdagen

Kostnadsfritt
Det är helt kostnadsfritt att delta på lägret tack vare bidrag från gv90.se. Anmälan är däremot bindande och om du anmäler dig och får en plats, men inte dyker upp, kommer du få en faktura på 500 kr.

Kontaktuppgifter till närmast anhörig

Särskilda behov (Allergier, diagnoser, kostpreferenser eller andra förutsättningar för att kunna delta)

Vad har du för erfarenhet av ledarskap?

Vad ser du mest fram emot att lära dig eller vad vill du utvecklas inom?

Hur hanterar vi dina personuppgifter

Föreningen behöver spara och behandla personuppgifter om dig för föreningens medlemsregister. Personuppgifter som kan finnas i föreningens medlemsregister är förnamn, efternamn, e-postadress, telefonnummer och födelsedatum. Inga personnummer hanteras i medlemsregistret. Föreningen använder också dina personuppgifter för att skicka ut information till dig.

Föreningen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som sker vid:

Hantering av medlemskap i föreningen ex bidrags ansökan, licenshantering, föreningsutbildning etc.

Deltagande i föreningens träningsverksamhet och tävlingsverksamhet.

Sammanställning av statistik och uppföljning. Publicering av material på hemsida och sociala medier.

Föreningen hanterar även personuppgifter vid anmälan till tävling, under pågående tävling och efter tävlingstillfället vid resultatrapportering.


Du kan läsa mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Medlemsvillkor

1. Medlemskapet är kostnadsfritt.

2.Som medlem i Unga Drogförebyggare har du rätt att ta del av alla förmåner samt delta på aktiviteter som anordnas av förbundet.

3.Du har rätt att påverka och rösta på Unga Drogförebyggares årsmöte.

4.En grundpelare i Unga Drogförebyggare verksamhet är kontraktet där du lovar att avstå från droger, såsom tobak, alkohol eller narkotika till årsskiftet.

5.Om du lämnar personuppgifter som inte stämmer, uteblir medlemsskapet. Du ansvarar själv för att uppgifterna du lämnar stämmer och är korrekta.

6.När vi arrangerar en tävling samlar vi in personuppgifter för att kunna identifiera deltagarna, kommunicera med deltagarna, för att säkerställa deltagarnas ålder samt kunna utse vinnare och förmedla vinster.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.