För föreningar

Våra föreningar finns runt om i hela Sverige och är en viktig del av vår organisation. På denna sida samlar vi det innehåll som riktar sig till våra föreningar. Här kan du se våra aktuella evenemang och komma till våra verktyg för föreningar. 

För föreningar

Våra föreningar finns runt om i hela Sverige och är en viktig del av vår organisation. På denna sida samlar vi det innehåll som riktar sig till våra föreningar. Här kan du se våra aktuella evenemang och komma till våra verktyg för föreningar. 

Evenemang för medlemmar

Unga Drogförebyggare håller i föreläsningar och utbildningar, samt nationella och internationella evenemang där medlemmar från hela Sverige bjuds in. Här nedan kan du läsa om våra återkommande evenemang.

Just nu har vi inga evenemang på gång, men kika gärna in här vid ett senare tillfälle! 

Verktyg för föreningar

Vi har samlat tips och råd för er som driver förening. Oavsett om ni nyligen har startat er förening, eller behöver inspiration och vägledning, så har vi rätt verktyg för er. 

Här kan ni hitta mallar, förslag och guider att följa. 

Hur hanterar vi dina personuppgifter

Föreningen behöver spara och behandla personuppgifter om dig för föreningens medlemsregister. Personuppgifter som kan finnas i föreningens medlemsregister är förnamn, efternamn, e-postadress, telefonnummer och födelsedatum. Inga personnummer hanteras i medlemsregistret. Föreningen använder också dina personuppgifter för att skicka ut information till dig.

Föreningen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som sker vid:

Hantering av medlemskap i föreningen ex bidrags ansökan, licenshantering, föreningsutbildning etc.

Deltagande i föreningens träningsverksamhet och tävlingsverksamhet.

Sammanställning av statistik och uppföljning. Publicering av material på hemsida och sociala medier.

Föreningen hanterar även personuppgifter vid anmälan till tävling, under pågående tävling och efter tävlingstillfället vid resultatrapportering.


Du kan läsa mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Medlemsvillkor

1. Medlemskapet är kostnadsfritt.

2.Som medlem i Unga Drogförebyggare har du rätt att ta del av alla förmåner samt delta på aktiviteter som anordnas av förbundet.

3.Du har rätt att påverka och rösta på Unga Drogförebyggares årsmöte.

4.En grundpelare i Unga Drogförebyggare verksamhet är kontraktet där du lovar att avstå från droger, såsom tobak, alkohol eller narkotika till årsskiftet.

5.Om du lämnar personuppgifter som inte stämmer, uteblir medlemsskapet. Du ansvarar själv för att uppgifterna du lämnar stämmer och är korrekta.

6.När vi arrangerar en tävling samlar vi in personuppgifter för att kunna identifiera deltagarna, kommunicera med deltagarna, för att säkerställa deltagarnas ålder samt kunna utse vinnare och förmedla vinster.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.