Medlemskap

Vill du vara med och göra skillnad i världen? Drömmer du om en drogfri framtid? Vill du göra roliga aktiviteter med andra unga? Bli medlem i Unga Drogförebyggare!

Medlemskap

Vill du vara med och göra skillnad i världen? Drömmer du om en drogfri framtid? Vill du göra roliga aktiviteter med andra unga? Bli medlem i Unga Drogförebyggare!

Att vara medlem

På Unga Drogförebyggare gör och upplever vi saker tillsammans. Vi har lokalföreningar på olika ställen i Sverige och anordnar drogfria aktiviteter för unga.

Bli medlem

Det är enkelt att skriva under löftet om drogfrihet och bli medlem hos oss.

Drogfrihet

Löftet om drogfrihet är ett aktivt ställningstagande mot droger. Det är ett löfte där du lovar att avstå från tobak, alkohol och andra droger.

Villkor för medlemskap

Läs våra medlemsvillkor för att få information om vad det innebär att vara medlem.

Hur hanterar vi dina personuppgifter

Föreningen behöver spara och behandla personuppgifter om dig för föreningens medlemsregister. Personuppgifter som kan finnas i föreningens medlemsregister är förnamn, efternamn, e-postadress, telefonnummer och födelsedatum. Inga personnummer hanteras i medlemsregistret. Föreningen använder också dina personuppgifter för att skicka ut information till dig.

Föreningen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som sker vid:

Hantering av medlemskap i föreningen ex bidrags ansökan, licenshantering, föreningsutbildning etc.

Deltagande i föreningens träningsverksamhet och tävlingsverksamhet.

Sammanställning av statistik och uppföljning. Publicering av material på hemsida och sociala medier.

Föreningen hanterar även personuppgifter vid anmälan till tävling, under pågående tävling och efter tävlingstillfället vid resultatrapportering.


Du kan läsa mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Medlemsvillkor

1. Medlemskapet är kostnadsfritt.

2.Som medlem i Unga Drogförebyggare har du rätt att ta del av alla förmåner samt delta på aktiviteter som anordnas av förbundet.

3.Du har rätt att påverka och rösta på Unga Drogförebyggares årsmöte.

4.En grundpelare i Unga Drogförebyggare verksamhet är kontraktet där du lovar att avstå från droger, såsom tobak, alkohol eller narkotika till årsskiftet.

5.Om du lämnar personuppgifter som inte stämmer, uteblir medlemsskapet. Du ansvarar själv för att uppgifterna du lämnar stämmer och är korrekta.

6.När vi arrangerar en tävling samlar vi in personuppgifter för att kunna identifiera deltagarna, kommunicera med deltagarna, för att säkerställa deltagarnas ålder samt kunna utse vinnare och förmedla vinster.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.