Ledarskapshelg

Helgen kommer att handla om ledarskap och särskilt vad det innebär att vara ledare i en ideell förening. Du kommer även att få chansen att träffa och lära känna andra nyktra förebilder.

Ledarskapshelg

Helgen kommer att handla om ledarskap och särskilt vad det innebär att vara ledare i en ideell förening. Du kommer även att få chansen att träffa och lära känna andra nyktra förebilder.

För dig som vill bli en bra ledare

Har du tagit ställning för drogfrihet och vill inspirera att andra också ska göra det? Vill du utveckla ditt ledarskap och engagemang? Är du nyfiken på att jobba som volontär hos oss? Vill du lära dig mer om hur du inspirerar andra unga? Då kommer du gilla ledarskapshelgen!

Ledarskapshelgen arrangeras av Ungdomens Nykterhetsförbund, Unga Drogförebyggare, Sveriges Blåbandsungdom och Frisksportens Ungdomsförbund.

Träffa andra nyktra förebilder

Eftersom vi är deltagare från flera förbund kommer du även att få chansen att träffa och lära känna andra nyktra förebilder.

Deltagare kommer från Ungdomens Nykterhetsförbund, Unga Drogförebyggare, Sveriges Blåbandsungdom och Frisksportens Ungdomsförbund.

Vad gäller?

Utbildningen är helt gratis och vi betalar alla kostnader för resan, boende och mat. All verksamhet med Unga Drogförebyggare är självklart helt fri från tobak, alkohol och andra droger. Eventuellt brott mot detta leder till hemskickning med omedelbar verkan.

Vem som helst kan anmäla sitt intresse för deltagande. Det enda kriterierna är att du ska vara ung och intresserad av att förebygga droger. Så det spelar ingen roll om du är medlem i en drogförebyggande förening eller inte, vi välkomnar alla!

Övrig information

Datum

21 oktober till 23 oktober 2022.

Sista anmänlningsdatum

23 september är sista anmälningsdagen

Plats och boende

Vi kommer att vara på Wendelsbergs folkhögskola i Mölnlycke, utanför Göteborg. Vi kommer att äta och bo där under hela helgen.

Schema

I skrivande stund är inte schemat färdigt men du kan vara säker på att du kommer få en helg fylld av skoj, lärdomar och bra med pauser. Allt kommer handla om ledarskap och speciellt vad det innebär att vara ledare i en ideell förening. Eftersom att vi är deltagare från flera förbund kommer du även få chansen att träffa och lära känna andra nyktra förebilder.

Begränsat antal platser

Vi har en skarp gräns på 40 deltagare och får vi fler anmälningar än platser hamnar du som reserv.

Resa
Detaljer om resebokning får du i samband med ett eventuellt antagningsbesked. Resan är kostnadsfri!

Kostnadsfritt

Det är helt kostnadsfritt att delta på lägret tack vare bidrag från gv90.se. Anmälan är däremot bindande och om du anmäler dig och får en plats, men inte dyker upp, kommer du få en faktura på 500 kr. Om du inte kan komma avanmäl dig genom att maila kansliet@sbu.nu, då kommer vi inte att skicka någon faktura.

Anmäl dig till utbildningen här!

Hur hanterar vi dina personuppgifter

Föreningen behöver spara och behandla personuppgifter om dig för föreningens medlemsregister. Personuppgifter som kan finnas i föreningens medlemsregister är förnamn, efternamn, e-postadress, telefonnummer och födelsedatum. Inga personnummer hanteras i medlemsregistret. Föreningen använder också dina personuppgifter för att skicka ut information till dig.

Föreningen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som sker vid:

Hantering av medlemskap i föreningen ex bidrags ansökan, licenshantering, föreningsutbildning etc.

Deltagande i föreningens träningsverksamhet och tävlingsverksamhet.

Sammanställning av statistik och uppföljning. Publicering av material på hemsida och sociala medier.

Föreningen hanterar även personuppgifter vid anmälan till tävling, under pågående tävling och efter tävlingstillfället vid resultatrapportering.


Du kan läsa mer om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Medlemsvillkor

1. Medlemskapet är kostnadsfritt.

2.Som medlem i Unga Drogförebyggare har du rätt att ta del av alla förmåner samt delta på aktiviteter som anordnas av förbundet.

3.Du har rätt att påverka och rösta på Unga Drogförebyggares årsmöte.

4.En grundpelare i Unga Drogförebyggare verksamhet är kontraktet där du lovar att avstå från droger, såsom tobak, alkohol eller narkotika till årsskiftet.

5.Om du lämnar personuppgifter som inte stämmer, uteblir medlemsskapet. Du ansvarar själv för att uppgifterna du lämnar stämmer och är korrekta.

6.När vi arrangerar en tävling samlar vi in personuppgifter för att kunna identifiera deltagarna, kommunicera med deltagarna, för att säkerställa deltagarnas ålder samt kunna utse vinnare och förmedla vinster.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.