LEDARSKAPSUTBILDNING STEG 1

Nästa Ledarskapsutbildningstillfälle kommer att inträffa i Augusti 2019! Du kommer bo på en mysig kursgård i Stockholm tillsammans med andra engagerade drogförebyggare och delta på föreläsningar och workshops kring ledarskapet, arrangörskap, storytelling och mycket mer.

Ledarskapsutbildningen är uppdelad i två delar, det första tillfället är i augusti i år och det andra tillfället kommer att ske över en helg i januari/februari året därpå. Eftersom ledarskapsutbildningen är uppdelad under två tillfällen vill vi att du som deltar ska kunna delta på bägge tillfällena för att kunna få titeln “Drogförebildare”.

 

Innehåll:
  • Ledarskap – hur är du som ledare och hur kan du utvecklas?
  • Arrangörskap – hur planerar och genomför du bäst en aktivitet?
  • Storytelling och retorik – hur berättar du historien om varför just du blev en ung drogförebyggare och hur övertygar du andra om att bli det?
  • Konsekvenser av droger – hur påverkar droger oss och hur kan vi istället fokusera på friskfaktorer och det positiva med att vara drogfri?

 

Nästa tillfälle kommer att uppdateras under vårterminen. Vi kommer att sprida information om detta på våra sociala kanaler när anmälan är aktuell.

 

 

Vill du läsa om hur ledarskapsutbildningen 2018 var och se bilder? Du kan läsa nyhetsbrevet här 

 

LEDARSKAPSUTBILDNING STEG 2

Vi håller just nu för fullt med att planera fortsättningsutbildningen. Mer information kommer i höst