Inspirerande eftermiddag med Charbel Gabro

Unga Drogförebyggare bjuder in dig som skolelev i Östergötland till en inspirerande föreläsning där vi lyfter upp hur viktigt det är med känna inspiration och motivering för att kunna arbeta drogförebyggande i din skola eller i ditt närområde.

Vi kommer att starta Inspirationsdagen med att berätta vilka Unga Drogförebyggare och sedan kommer Charbel berätta om sin inspirerande livshistoria. Vi kommer att få följa med i hans barndom som präglades av  fattigdom och otrygghet men hur han fann sin glädje och styrka hos läraren Birgitta. Charbel kände där och då att han vill vara någons trygghet, någons Birgitta, och tog sig igenom eländet. Idag är han en inspiratör och du som publik kommer utan tveka att bli inspirerad. Efter Charbels livsberättelse kommer Ida-Maria Nautras och Hedvig Graff, som är unga Drogförebildare, att berätta hur du kan arbete drogförebyggande i skolan och även berätta vilka förmåner en förening kan få.

 

Vi kommer avsluta Inspirationsdagen med fika och där får ni även chansen att mingla med oss!

 

Vi har begränsade platser, därför behöver du anmäla dig för att säkra din plats.

NÄR: Måndag den 26 november kl. 14-17

VAR: Prolympias Aula – Dragsgatan 7, 602 19 Norrköping

PÅ SCEN

team_image
Charbel Gabro
Inspiratör & föreläsare

Charbel är en efterfrågad inspiratör och föreläsare som berör publiken om sin livshistoria. Charbel växte upp i otrygga miljöer men fann inspiration som vände hela hans liv. Med humor, värme & inspiration berör han alla med sina föreläsningar som är fullproppade med både igenkänningsfaktorer och aha-upplevelser.

team_image
Lotta Bengtsson
Verksamhetsutvecklare på Unga Drogförebyggare

Lotta är projektledare för eventet där hon tillsammans med Ida-Maria & Hedvig planerar Inspirationsdagen. Lottas brukar även föreläsa om droger och engagemang. Hon kommer på Inspirationsdagen att berätta om Unga Drogförebyggande och hur du kan jobba drogförebyggande i din skola.

team_image
Ida-Maria Nautras & Hedvig Graff
Drogförebildare

Ida-Maria & Hedvig är två av våra Drogförebildare och ingår i projektplaneringen inför Inspirationsdagen. Ida-Maria och Hedvig kommer att berätta om vad det innebär att arbeta drogförebyggande som ung.

KONTAKT

Har du frågor angående Inspirationsdagen, vänligen kontakta Lotta Bengtsson på [email protected] eller ring på 072-003 43 07

VI HOPPAS ATT DU KOMMER!

VARMT VÄLKOMNA /IDA-MARIA, HEDVIG & LOTTA