Gör praktik hos oss!

Gör praktik hos oss!

Vi söker en person som under hösten 2019 vill göra praktik på vårt kansli i centrala Stockholm. Praktiken är för dig som läser en samhällsvetenskaplig utbildning inom kommunikation, projektledning, statsvetenskap, folkhälsovetenskap eller liknande. Praktiken kommer anpassa efter dig och dina kunskaper. Vi är en flexibel arbetsplats med flera projekt på gång och kommer forma praktiken så att den når både dina och våra förväntningar. Du kommer vara en del av vårt kansli och medverka i den dagliga driften av vår verksamhet. Du kommer ha vår generalsekreterare som handledare.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • planera och genomföra föreläsningar och utbildningar om ANDT – både digitalt och för elever
  • kampanjer och tävlingar i våra sociala medier med fokus på hälsa & drogfrihet
  • arbeta med hemsida och vårt tryckmaterial om ANDT
  • medverka i politiskt påverkansarbete
  • delta på mässor och konferenser

Varför göra praktik på Unga Drogförebyggare?

Vi har möjligheten att ge dig fördjupade kunskaper i föreningsliv, drogförebyggande arbete kommunikation, och demokrati. Hos oss efterfrågas just dina kompetenser på riktigt och vi sätter stort värde på att du ska få arbeta med utvecklande arbetsuppgifter. Vi ger dig egna ansvarsområden och möjlighet att arbeta med egna projekt. Praktiken ger värdefulla erfarenheter för att arbeta inom civilsamhället och offentlig sektor. Du får tillgång till vårt nätverk i den drogförebyggande sektorn.

Vem är du som söker?

Vi vill att delar våra värderingar och själv valt att vara fri från tobak och narkotika. Du har ett intresse för drogförebyggande arbete och ideell verksamhet. Som person är du självgående, bra på att strukturera dina arbetsuppgifter, nyfiken och kreativ. Vi vill att du gör praktiken som en del av din utbildning.

Förutsättningar och ansökan

Praktiken är förlagd på vårt kansli i som ligger i Svenska läkarsällskapets hus i Stockholm City. Den är oavlönad och på heltid. Vi ser gärna att du stannar hos oss en längre period och har en huvudman för din praktiplats. Startdatum är i början av september eller utifrån önskemål. Ansök genom att skicka CV och personligt brev till vår generalsekreterare på lisa.klefbom@ungadrogforebyggare.se och motivera varför du är intresserad av vår praktikplats.

Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast den 20 maj.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.