LEDARSKAPSUTBILDNING STEG 1

Den 15-18 augusti vill vi att just du ska gå en ledarskapsutbildning hos Unga Drogförebyggare. Du kommer bo på en mysig kursgård i Stockholm tillsammans med andra engagerade drogförebyggare och delta på föreläsningar och workshops kring ledarskapet, arrangörskap, storytelling och mycket mer.

Ledarskapsutbildningen är uppdelad i två delar, det första tillfället är i augusti i år och det andra tillfället kommer att ske över en helg i januari/februari 2019. Vi försöker hitta datum till andra tillfället nu, återkommer när vi hittat datum. Eftersom ledarskapsutbildningen är uppdelad under två tillfällen vill vi att du som deltar ska kunna delta på bägge tillfällena för att kunna få titeln ”Drogförebildare”.

 

Innehåll:
  • Ledarskap – hur är du som ledare och hur kan du utvecklas?
  • Arrangörskap – hur planerar och genomför du bäst en aktivitet?
  • Storytelling och retorik – hur berättar du historien om varför just du blev en ung drogförebyggare och hur övertygar du andra om att bli det?
  • Konsekvenser av droger – hur påverkar droger oss och hur kan vi istället fokusera på friskfaktorer och det positiva med att vara drogfri?

 

Information till dig som vårdnadshavare

Här kan du som förälder läsa mer om Ledarskapsutbildning. Har du några frågor så tveka inte kontakta Lotta eller Nadja

 

Vad gäller?

Du anmäler dig och vi bokar din resa efter att du fått bekräftelse på du blivit antagen. All verksamhet med Unga Drogförebyggare är självklart helt fri från alkohol och andra droger. Eventuellt brott mot detta leder till hemskickning med omedelbar verkan.

 

Anmälan

Anmälan sker genom ett Google Formulär, länken dit hittar du längst ner i dokumentet!  Sista anmälningsdagen är torsdag den 31e maj.

Personer som anmält sig men inte dyker upp utan att ha avanmält sig debiteras en avgift på 400 kr. Därför är det väldigt viktigt att du hör av dig så snart som möjligt om du får förhinder.

Det är såklart också väldigt viktigt att du anger korrekta kontaktuppgifter och uppger matpreferenser som till exempel allergier.

 

När får du besked om att du kan delta på Ledarskapsutbildningen?

Sista anmälningsdagen är torsdag den 31e maj och dagarna efter kommer kansliet få ihop ett deltagarlista. Du kommer att få ett mejl om du har ett plats på Ledarskapsutbildningen eller om du inte får plats. Först till kvarn gäller – därför väldigt viktigt att anmäla sig så fort du kan!

 

Vi som jobbar under Ledarskapsutbildningen är:

Nadja Slotte – 070 493 3785                              / nadja.slotte@ungadrogforebyggare.se

Lotta Art-Han Bengtsson – 072 003 4307          / lotta.bengtsson@ungadrogforebyggare.se

 

Här anmäler du dig till Ledarskapsutbildningen: TYVÄRR ÄR ANMÄLNINGEN STÄNGD – DU ÄR VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA DIG NÄSTA ÅR! 

LEDARSKAPSUTBILDNING STEG 2

Vi håller just nu för fullt med att planera fortsättningsutbildningen. Mer information kommer i höst